.
john: sinα + tgα : sinα gdzie αjest katem ostrym jest rowne?
13 kwi 19:46
ICSP: | | sinα | | sinα(1+cosα) | |
sinα + |
| = |
| |
| | cosα | | cosα | |
13 kwi 19:47
bart: | sinx+tgx | | tgx | | | | 1 | |
| =1+ |
| =1+ |
| =1+ |
| |
| sinx | | sinx | | sinx | | cosx | |
13 kwi 19:56
john: a objasnienie co z czego? tzn. z kad ta 1?
13 kwi 20:00
bart: | sinx+tgx | | sinx | | tgx | |
| = |
| + |
| =1+.... teraz widac?  |
| sinx | | sinx | | sinx | |
13 kwi 20:01
john: widzac, widac dobry czlowieku

z podziekowaniem
13 kwi 20:11