matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matma
marycha:
1
1
Wartośc wyrażenia −
x
6
−
x
3
+3x
2
+6 dla x = − 1 jest równa....?
3
2
13 kwi 14:03
maja8:
1
1
1
1
1
−
*(−1)
6
−
(−1)
3
+3(−1)
2
+6 = −
+
+ 3 + 6 = 9
3
2
3
2
6
13 kwi 14:11