pomoc
pięknotka: 6 do potęgi pierwiastek z 3 razy 2 do potęgi minus pierwiastek z trzech podzielić na 3 do
potęgi pierwiastek z trzy
13 kwi 09:52
13 kwi 10:04
13 kwi 10:18
pięknotka: tak
13 kwi 10:19
Godzio:
| 6√3 * 2−√3 | | 2√3 * 3√3 * 2−√3 | |
| = |
| = |
| 3√3 | | 3√3 | |
2
√3 − √3 * 3
√3 − √3 = 2
0 * 3
0 = 1 * 1 = 1
13 kwi 10:20
pięknotka: dziękuje bardzo
13 kwi 10:22
pięknotka: 6 do potęgi pierwiatek z 3 razy 3 do potęgi 1 minus pierwiastek z pięciu razy 2 do potęgi 2
minus pierwiastek z trzech
13 kwi 10:26
pięknotka: pomożesz w tym ostatnie to jest
13 kwi 10:27
Godzio: Tak ?
6√3 * 3−√5 * 22 − √3
13 kwi 10:31
pięknotka: tylko przed tym pierwiastkiem zminus pięciu jest mała jedynka
13 kwi 10:32
pięknotka: to jest tam tak 3 do potęgi 1 minus pierwiastek z pięciu
13 kwi 10:33
Godzio:
6√3 * 31 − √5 * 22 − √3 = 2√3 * 3√3 * 31 − √5 * 22 − √3 =
3√3 + 1 − √5 * 2√3 + 2 − √3 = 3√3 + 1 − √5* 22 = 3√3 + 1 − √5 * 4
13 kwi 10:34
pięknotka: dzięki
13 kwi 10:37
VIKA: Ile jest :√3 razy √6 razy √2=?
√45:√5=?
√405:√45=?
√ trzeciego stopnia z 135:√ trzeciego stopnia z 5=?
Proszę pomóżcie.Potrzebuje na jutro.
3 paź 15:51
ernest: √2 = 2
1 paź 19:30
5-latek: Wez kalkulator i sprawdz
1 paź 19:52
Żanka: (√3)−6
10 paź 17:52