Pomocy . ; ( Logarytmy .
Black Cherry: log( mała liczba 12 ) + log( mała liczba 12 ) 8 + log( mała liczba 12 ) 9 [ odstęp ] log( mała
liczba 3 ) 1/12 + log( mała liczba 3 ) 14/15 + log( mała liczba 3 ) 10/21 [ odstęp ] log 0,12
− log 0,3 + log 25 [ odstęp ] log( małe liczby 0,2 ) 0,3 − log( małe liczby 0,2 ) 0,5 − log(
małe liczby 0,2 ) 15 [ odstęp ] Potrzebuje jak najszybciej odpowiedzi, z góry Dzięki . ; )
12 kwi 22:17
iza: jaka jest tam liczba
log( mała liczba 12 ) [tutaj] + log(
12 kwi 22:27
:>: Skorzystaj ze wskazówek po prawej stronie od okienka w którym się pisze tekst i napisz
czytelniej, bo ja nie widzę jakoś tego zadania
12 kwi 22:27
iza: ja widze tylko liczby mi brakuje
12 kwi 22:31
iza: trudno, pa
12 kwi 22:34
Black Cherry: Hm... To ja to lepiej napisze, chwileczka...
log12 + log12 8 + log12 9 =
log3 1/2 + log3 14/15 + log3 10/21 =
log 0,12 − log 0,3 + log 25 =
log0,2 0,3 − log0,2 0,5 − log0,2 15 =
12 kwi 22:42
:>: | | | | 4 | |
log 0,12 − log 0,3 + log 25 = log |
| + log 25 = log ( |
| * 25) = 1 |
| | | | 10 | |
12 kwi 22:49
Black Cherry: Dzięki wielkie . ; D
12 kwi 23:04