matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
an:
a
2
=a
1
/x
1
2a
2
=2a
1
/x
1
4a
2
2
x
1
2
=4a
1
2
x
1
2
[(a−x
1
x
2
)
2
+(b−x
1
x
2
)
+
......]/x
1
2
=(a−x
1
)
2
+..... skoro x
2
=1 to L=P
12 kwi 20:13