matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
gosc000000:
cos
2
x −cos2x=0
12 kwi 18:25
Jack:
cos2x=cos
2
x−sin
2
x
12 kwi 18:27
gosc000000:
x=kπ i k∊C Czy ten wynik jest dobry? dziękuje z góry za odp.
12 kwi 18:31
Jack:
tak.
12 kwi 18:31
gosc000000:
Dzięki
12 kwi 18:33