matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby rzeczywiste
żaba:
pomocy !
9
−
1
* 27
−
2
*
√
9
4
1
9
2
12 kwi 15:38
maja8:
(3
2
)
−1
* (3
3
)
−2
*
√
(3
2
)
4
3
−2
* 3
−6
* 3
4
=
=
(9
−1
)
2
9
−2
3
−2+(−6)+ 4
3
−4
=
=
= 1
(3
2
)
−2
3
−4
12 kwi 16:33
ania:
1
12 kwi 16:35