matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Asia:
ile to jest 5*10
−
6 ?
12 kwi 10:40
maja:
1
1
5*
=
1000000
200000
12 kwi 10:54
maja:
1
1
5*
=
1000000
200000
12 kwi 10:57
R.W.17l:
ogólnie ja bym to zrobił tak:
5
5
5
1
=
=
=
10
6
10
5
*10
10
5
*2*5
2*10
5
12 kwi 15:02