matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
HELP
kaskat93:
wiedzac ze proste k i l na rysunku sa rownolegle oraz IOAI=4,IOBI=3,IODI=5,WYZNACZ IOCI. b)IOAI=4,IOBI=2,IOCI=6 wyznacz IADI c)IADI=7,IOCI=2,IBCI=8 wyznacz IODI
11 kwi 19:55