matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz blagam o rozwianie
magus:
4
3x
−2x4
2x+1
−5x4
x+1
−16=0
11 kwi 19:46
magus:
Bardzo proszę o pomoc w rozwiazaniu
11 kwi 19:51
Mila:
4
3x
=2
6x
16=2
4
nie bardzo wiem czy to jet 2x czy 2*4
.
..
11 kwi 19:58
magus:
2 x
14 kwi 19:59