matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wskaz liczbe
esiu:
wskaz liczbe,ktorej 5% jest rowne 6
11 kwi 12:53
gucio:
6,32
11 kwi 13:05
1liceumas:
5% − 6 100% − x i z proporcji: x=100% * 6 / 5% = 600/5 = 120 liczba której 5% wynosi 6 to 120. ; )
11 kwi 16:29