matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz x
asd:
y = 2/x−1
10 kwi 17:12
Dawid:
y=
2
x−1
?
10 kwi 17:14
Dawid:
czy y=
2
x
−1?
10 kwi 17:15
ICSP:
2
x =
+ 1. o coś takiego chodziło?
y
10 kwi 17:15
asd:
y=2/(x−1) dokladnie cos takiego
10 kwi 17:16