matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz ze wzoru
mati:
wyznacz C ze wzoru:
1
3
2
−
=
a
2c
c
HELP
10 kwi 13:57
mati:
nikt tego nie umie?
10 kwi 14:08
marcin:
1
a
=
2
c
+
3
2c
1
a
=
4
2c
+
3
2c
1
a
=
7
2c
2c=7a c=
7a
2
10 kwi 14:09