matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
skrucic
Dominika:
3
4
+
a
*
4
2
+
a
12
a
+
3
9 kwi 16:53
Robin:
3
4+a
*4
2+a
3
a
*3
4
*4
2
*4
a
=
=
12
a+3
12
a
*12
3
3
a
*3
4
*4
2
*4
a
3
=
=
3
a
*4
a
*3
3
*4
3
4
3
odp.
4
9 kwi 17:04
Dominika:
dziekuje
9 kwi 17:07