matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczyc
justy:
log
2
108−log
2
27−log
5
125=
9 kwi 16:31
ICSP:
2−3
9 kwi 16:33
Rivi:
log
2
108−log
2
27−log
5
125=log
2
(108/27)−3=log
2
4−3=2−3=−1
9 kwi 16:34
justy:
dziekuje
9 kwi 16:38