matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
maciej:
jak przeliczyc 120 stopni i 29 minut na grady?
9 kwi 15:49
maciej:
120*60*60*60+29*60?=25920000+1740=25921740 25921740−25920000 x − 400 x=400.026852
9 kwi 15:54
maciej:
9 kwi 15:55
maciej:
10 kwi 08:48