matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc i dziękuję
głąb matematyczny:
czy dobrze zrobiłem to zadanie? suma długości wszystkich krawędzi sześcianu wynosi 24.Oblicz objętość tego sześcianu. V=a3 24:12=2 3 V=2 V=8
8 kwi 16:40
Anna:
bardzo dobrze.
8 kwi 16:46