matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mam kłopoty z log ;/
marek0000:
rozwiąż graficznir równanie.
3
5
2
x
=
x +
4
4
7 kwi 22:19
Bizon:
3
5
narysuj wykres funckcji y=2
x
... przetnij go prostą y=
x+
4
4
7 kwi 22:26
Eta:
odp: x=1 i y= 2 x= −1 y=
1
2
7 kwi 22:35