matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tożsamość trygonometryczna
matjab9:
cos
4
α + sin
4
α = 1 - 2cos
2
α * sin
2
α
22 lut 10:44
Mickej:
lobię te bajery
cos
4
α + sin
4
α = 1 - 2cos
2
α * sin
2
α cos
4
α +2cos
2
α * sin
2
αn + sin
4
α = 1 (sin
2
α+cos
α
)
2
=1 1
2
=1
22 lut 10:58