matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie wymierne
jas:
2x+1/x+1=2/3
7 kwi 16:02
luk18:
3(2x+1)=2(x+1) i wymnożyć
7 kwi 16:05
Eta:
"w imię ojca i syna...... pierwsza dziedzina"
D= R \ {−1}
7 kwi 16:08
Eta:
7 kwi 16:12