matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
W trojkacie rownoramiennym ABC w ktorym IACI=IBCI=10, IABI=16, srodkowe przecina
Magda:
W trojkacie rownoramiennym ABC w ktorym IACI=IBCI=10, IABI=16, srodkowe przecinaja sie w punkcie S.Wyznacz dlugosc odcinka AS
7 kwi 15:27