matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dwunasty wyraz ciągu
wiktoriaggg1:
dwunasty wyraz ciągu o wyrazie ogólnym a
n
=3n−5 jest równy a)7 b)15 c)24 d)31 e)41
7 kwi 14:35
dziuba:
d)
7 kwi 14:47
Eta:
podstaw za n= 12 i wyznacz a
12
=...
7 kwi 14:51