Wielomiany
nie lubie matmy :): Proszę ! Kto mi rozwiąże te 9 zadań

Nie wiem jak to zrobić
http://img251.imageshack.us/f/matma1g.jpg/ gdyby zdjęcie było małe
proszę o kliknięcie na foto i będzie wszystko widać

Prosze o szybką odpowiedź
6 kwi 21:40
mmss444: 2) W(x) = (x−3)(x2 −2)
czyli: x1=3, x2=√2, x3=−√2
3) i 4) trzeba obliczyc delte Δ, a pozniej naniesc na os i z osi odczytac
Na reszte nie patrze z braku czasu i lenistwa.
Ogolnie rzecz biorac musisz pojac podstawy, potem dokladnie przeczytac zadania i rozwiazesz je
sam(a).
6 kwi 22:22
Jack:
z jakiej książki są te zadania?
6 kwi 23:08
hash: Mi to wygląda na Operon
6 kwi 23:15