matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
głodzilla:
4
log
2
5
6 kwi 20:51
dobra rada:
a
log
a
b
= b 4=2
2
(2
2
)
log
2
5
= 2
2log
2
5
= 2
log
2
5
2
= 5
2
= 25
6 kwi 20:53
głodzilla:
dziekuje
6 kwi 20:55