pomocy
stefan : liczbę √3√3 można zapisać w postaci?
5 kwi 21:25
Kejt: to jest √3√3 czy pierwiastek a pod nim 3√3?
5 kwi 21:28
stefan : ro jest pierwiastek pod pierwiastkiem i ma wyjść 3 3/4 ale nie wiem czemu
5 kwi 21:32
Jordan: √3*√3 = (3
1*3
1/2)
1/2 = (3
3/2)
1/2 = 3
3/4
5 kwi 21:37
stefan : dzieki
5 kwi 21:42
aga: 53 10do potegi−6
30 wrz 19:04
matyk: 53*10
−6
30 wrz 19:08
vs: dzięki
5 lis 19:42
cbhjc: (x−y) (x−2y) można zapisać w postaci:
23 lis 14:12
Madzia: czy mogę zapisać
√n + 3 jako (
√n +
√3)

20 lut 17:05
Madzia:
20 lut 17:05
Iryt:
Nie możesz.
20 lut 17:25
Jolanta:
Madzia zobacz taki przykład
√9+4=√13
√13>√9. i √13<√16
√13>3. i. √13<4
√9+√4=3+2=5 a 5 to √25
20 lut 19:33