matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz x jeśli
Kylu:
\log
2\sqrt2
x = −3
5 kwi 20:57
Jordan:
log
2
√
2
X= −3
, x > 0 x = (2
√
2
)
−3
oblicz
5 kwi 21:04
Kylu:
no właśnie w tym mam problem
5 kwi 21:06
Jordan:
1
a
−2
=
a
2
O usuwaniu niewymierności z mianownika poczytaj sobie tutaj
https://matematykaszkolna.pl/strona/1635.html
5 kwi 21:11
Kylu:
Już rozwiązałem równanie, dzięki
5 kwi 21:13