| ⎧ | x+xq+xq2=35 | |
| ⎩ | 2(xq+5)=x+4+xq2+1 |
| 35 | ||
x= | 1+q+q2≠0 Δ=1−4*1=−3 | |
| 1+q+q2 |
| 35 | 35 | 35 | ||||
2( | q+5)= | +4+ | q2+1 | |||
| 1+q+q2 | 1+q+q2 | 1+q+q2 |
| 35q | 35 | 35q2 | ||||
2( | +5)= | + | +5 | |||
| 1+q+q2 | 1+q+q2 | 1+q+q2 |
| 70q | 35 | 35q2 | |||
+10= | + | +5 | |||
| 1+q+q2 | 1+q+q2 | 1+q+q2 |
| 35q2 | 70q | 35 | ||||
− | + | − | +10−5=0 | |||
| 1+q+q2 | 1+q+q2 | 1+q+q2 |
| −35q2+70q−35 | |
+5=0 | |
| 1+q+q2 |
| −30q2+75q−30 | |
=0 | |
| 1+q+q2 |
| 35 | ||
x= | ||
| 1+q+q2 |
| 35 | ||
x1= | ||
| 1+2+4 |
| 35 | ||
x1= | ||
| 7 |
| 35 | ||
x2= | ||
| 1+12+14 |
| 35 | ||
x2= | ||
| 74 |