matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
umie ktoś wyliczyć przeciwdziedzinę?
ja:
y=
√
x
2
+4
5 kwi 10:30
kasia:
poszukaj na
http://www.pascal.nazwa.pl
7 kwi 13:24
Eta:
√
x
2
= | x | f(x)= | x | +4 ZW= <4,∞)
7 kwi 14:25