Hmmmm
;)))))): Prosze o wyjasnienie
| 620 − 618 | | 618 (36 −1) | |
| = |
| = 618−19 * 35 = 6−1 * 35 = |
| 619 | | 619 | |
4 kwi 20:59
Mila: czego nie wiesz?
4 kwi 21:03
zazik: pomyśl troszkę
4 kwi 21:04
;)))))): No wlasnie.... nie wiem skad sie wzieli (36 −1) a dokladniej to −1
4 kwi 21:08
Mila: | | 618+2−618 | | 618(62−1) | | 62 | | 1 | |
może tak |
| = |
| = |
| − |
| = |
| | 618*6 | | 618*6 | | 6 | | 6 | |
4 kwi 21:10
;)))))): Juz wiem

dzieki
4 kwi 21:11
Mila: jeżeli wyciagamu przed nawias 66{18}zostaje 62 czyli 36 .A było też −618 skoro jest przed
nawiasem 618 to w nawiasie zostaje −1 bo 618*(−1)=−618
4 kwi 21:12