matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
gocha 555:
1
1
150+
x+
x=x
6
3
4 kwi 17:31
M:
20 mar 18:34
Mei Lin:
1
1
150+
x+
x=x
6
3
1
2
150+
x+
x=x
6
6
1
x−x=−150
2
1
−
x=−150
2
1
x=150
2
x=300
20 mar 19:12