matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak to obliczyć help!!!!
XD:
Wiadomo, że x
0,1205
=6 Wtedy x
0,3615
równa się: A.
3
√
6
B.216 C.36 D.3
4 kwi 14:57
Mila:
0,3615:0,1205=3 x{0,3615}=(x
0,3605
)
3
=6
3
=6*6*6=216
4 kwi 15:05