f^2
gyhyhy: funkcja kwadratowa
y=4−x
2
a= −1 b=0 c=4 czy a=4 b= −1 c=0

?
3 kwi 21:58
dero2005:
to pierwsze
3 kwi 22:07
ukasz: Jakie a, jakie b ? O co tu chodzi?
3 kwi 22:22
Mila: y=ax
+bx+c
y=−x
2+4
a=−1 c=4 b jest koło x skoro go nie ma to b
najpierw trzeba Δ policzyć Δ=b
2−4ac pózniej punkty przeciecia paraboli z osia OX
3 kwi 22:59
Mila: y=ax2+bx+c
3 kwi 22:59
Eta:
@
Mila........ w jakim celu ta delta

?
y= −x
2 +4
a= −1 , b= 0, c= 4
i to wszystko
3 kwi 23:01
Mila: Fakt nie przeczytałąm
3 kwi 23:07
Eta:
zdarza się .....
3 kwi 23:07