matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
alan:
−x+1=−
3
2
x+3 pomoże ktoś to obliczyć?
3 kwi 21:26
Wojteq66:
przemnóż przez (−2) lub 2 obie strony
3 kwi 21:30
justysia5641:
−x+3/2x=3−1 1/2x=2 x=1
3 kwi 21:33