............
patiqq: PLIS POTRZEBNE NA JUTRO
zad.1 kąt rozwarcia stożka ma miarę 600 a wysokość stożka ma 15 cm. Oblicz pole powierzchni
całkowitej stożka.
zad.2 Pole przekroju stożka jest trójkątem równobocznym o boku równym 8 cm. oblicz pole
powierzchni bocznej stożka.
3 kwi 20:56
3 kwi 21:06
Anna: pomagam
3 kwi 21:07
John Johnson: zad1
l = 10
√3
r = 5
√3
P
c = πr
2 + πrl
P
c = 75π + 50
√3 = 25π(2
√3 + 3)
3 kwi 21:09
Anna: No to zobacz patiqq, czy sam da radę , mając ten adres.
3 kwi 21:10
patiqq: a to 2 zadanie /?
dzięki za 1
3 kwi 21:57
patiqq: znaczy 1 nie 2
3 kwi 21:58
dero2005:
zad 1 jest żle policzone
3 kwi 22:11