matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja liniowa
Bezradna!:
1.Narysuj zbiór punktów opisanych równaniem: a) x2 −4=0 b) |x−1|+ |y+2|= 0 c) |x+2|+|y−5|=0 d) (x−1)2 + (y+3)2=0 Bardzo proszę o jakieś możliwe wytłumaczenie o co w tym chodzi na jakimś jednym przykładzie...
3 kwi 19:04