matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz uklad rownan
maturatobzdura:
rozwiaz uklad rownan 2x−y+4=0 { ; y+1=|x−2|
3 kwi 18:50
maturatobzdura:
refresh
3 kwi 20:19
Bizon:
dla x−2<0
⎧
2x−y+4=0
⎩
y+1=−x+2
dla x−2≥0
⎧
2x−y+4=0
⎩
y+1=x−2
powodzenia
3 kwi 20:37