matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wombat:
Dane są funkcje f(x)=log
2
x i g(x)=\log
4
x Funkcja h:ɜ
∞
)→R i k:ɜ
∞
)→R określone są wzorami h(x)=f(x)/(kreska ułamkowa)g(x) i k(x)=f(x)=g(x). wyznacz zbiór wartości funkcji h i k
? Pomocy
1 kwi 13:46