matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.................
sliczna :-*:
zna ktoś może jednostkę na wzór v=a*t
3 kwi 16:11
sliczna :-*:
z Fizyki
3 kwi 16:11
bart:
m
m
[V]=
*s=
s
2
s
nazywamy to predkoscia
3 kwi 16:25
sliczna :-*:
dzięki wielkie
3 kwi 16:30