bardzo wazne
Jacek16: Wykonaj działania
3 kwi 15:04
ceaser I: nie umiesz pomnożyć !?
3 kwi 15:06
Jacek16: to x to nie mnozenie
3 kwi 15:09
ceaser I: w takim razie co ?
3 kwi 15:11
Jacek16: x
3 kwi 15:12
Jacek16: pomozesz
3 kwi 15:15
ceaser I: jeśli nic nie stoi przed nawiasem tylko liczba jest to iloczyn czyli mnożenie, wiec wymnóż to
co stoi przed nawiasem z każdym składnikiem w nawiasie
3 kwi 15:19
Jacek16: wynik to 81?
3 kwi 15:28
Jacek16:
3 kwi 15:38
Tomcio: Rozwiązanie x(x
2+2x−3)
Δ=2
2−4*(−3)=16
√Δ=4
x1= −3 v x2= 1 v x=0 Sorry za dziwny wpis ale pierwszy raz
tutaj

Sądzę że ogarniesz skąd
wzieły się takie wyniki
3 kwi 19:02