matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
krótkie zadanie z potęg
lisey:
(5
16
+ 5
14
) : (26*5
12
)
3 kwi 14:49
Mila:
5
14
(5
2
+1)
5
14
*26
U{5
14
*5
2
+5
14
}{26*5
12
=
=
=5
2
26*5
12
26*5
12
3 kwi 17:37