matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Planimetria
Agnes:
W trójkącie ABC, w którym BC = a, kątA = α i kątC = β opisano okrąg. Dwusieczna kąta A przecina okrąg w punkcie K. Oblicz długość AK.
3 kwi 10:08
Agnes:
refresh
3 kwi 10:19
Agnes:
refresh
3 kwi 10:46