matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
agnieszka:
hej
to znowu ja i znowu trygonometria:( cos3x=cos4x wynik podac w stopniach. to z tego stopnie mozna wyliczyc
pomocy
2 kwi 20:28
Eta:
cos3x − cos4x=0
α+β
β−α
zastosuj wzór: cosα− cosβ= 2sin
*sin
2
2
2 kwi 20:34
agnieszka:
dzieki bardzo juz robie
2 kwi 20:36