matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania funkcji trygonometrycznych
Marta1707:
1.podaj wzsystkie rozwiązania równań należące do przedziału: (0;2π) a) tg(x−1)=1 b)tgx= −
√
3
2.rozwiąż równania: a) |sinx|=pierwiastek z 2 na 2
2 kwi 15:18
Marta1707:
1.wszystkie
2 kwi 15:24