uprzejmnie proszę o pomoc :)
pomóżKobiecie :): oblicz : 36 0,5−log6 3 ( to od zera powinno być na górze )
2 kwi 14:11
OutSider: Więc powinno to wyglądać 36
0,5−log6 3=6
0,5−6
2log6 3=6−2*3=0 Jak się nie pomyliłem
powinno być dobrze
2 kwi 14:38
OutSider: Nie 60,5 tylko 360,5 przepraszam za pomyłke
2 kwi 14:39
ICSP: 360,5 = 6
6 − log6 3 napewno nie równa sie 0
2 kwi 14:40
morfepl: 360,5−log63=62*0,5−2log63=61−log632=6log61−log69=6log6(1/9)=19
2 kwi 14:41
pomóżKobiecie :): ostatni wpis jest na pewno dobrze?
2 kwi 17:21
pomóżKobiecie :): ja słyszałam ze to się rozbija na : √36 : 36 log6 3
2 kwi 17:24
morfepl: pewnie że źle

już poprawiam

36
0,5−log63=6
2*(0,5−log63)=6
1−2log63=6
log66−log632=
=6
log66−log69=6
log6(2/3)=
23
2 kwi 17:27
fragles: aha czyli można skrócić te szóstki w : 6log</sup>6 ?
2 kwi 17:35