matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz:
pomóżKobiecie :):
36
0
,5−log
6
3 ( to od zera powinno być na górze )
2 kwi 14:06
setdr:
tegoi nikt nie potrafi zrobic miałam to dzisiaj na spr.
13 cze 09:29
lisek:
6
2
36
0,5−log
6
3
= 36
0,5
:36
log
6
3
= 6:6
2log
6
3
= 6:6
log
6
9
=
=
9
3
13 cze 09:59