matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kto wie?
sliczna :-*:
kto mi opisze wzór : p=m przez v?
2 kwi 13:23
ICSP:
m
p =
. Takie to trudne?
V
2 kwi 13:24
morfepl:
ja znam tylko p=mv
2 kwi 13:25
sliczna :-*:
trudne
2 kwi 13:27