matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykresy Funkcji trygonometrycznych
Matma:
Jak narysować: A y=sin|x| B y=
|cosx|
cosx
C y=tgx*ctgx D y=
√
tg
2
x
1 kwi 20:50
załamany :( :
A narysj sin i odpowiednio odbij B rozpisz moduł i wyjdzie Ci bardzi prosto C tg x *ctg x =1 D |tgx|
1 kwi 20:52