STOZEK
janek: Powierzchnia boczna stożka po rozwinięciu jest półkolem o polu 18π cm2 kwadratowych, Pole
podstawy tego stożka jest wiec równe?
1 kwi 20:08
janek: ref
1 kwi 20:13
janek: odswiezam
1 kwi 20:19
janek: odswiezam
1 kwi 20:22
janek: ponawiam
1 kwi 20:23
janek: ponawiam, prosze o pomoc
1 kwi 20:26
janek: odwiezam
1 kwi 20:28
janek: prosze o pomoc
1 kwi 20:30
janek: odswiezam
1 kwi 20:36
dero2005:
l
2 = 36
l = 6
2πl*
180360 = 2πr
r = 3
P
p = πr
2 = 9π
1 kwi 20:36
ewcia:*: dzieki
1 kwi 20:38
ewcia:*: tez szukalam tego zadania
1 kwi 20:38