matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
POmoz :
ile to jest pierwiastek z 100
?
31 mar 21:55
bart:
10
31 mar 21:57
Eta:
20
tyle co: 2*5 =........ lub
=......
2
31 mar 22:00
Ireneusz:
10, ponieważ 10*10=100
31 mar 22:00
ICSP:
3
√
1000
=
√
100
31 mar 22:01