matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:::.:::.:::.:::.:::
kompletny kretyn:
∫∫ tg
2
x dx t=tg x
1
dt=
dx
cos
2
x
t
3
tg
3
x
1
∫ t
2
dt=
+ C = −
*
dx
3
3
cos
2
x
Tak powinno być?
31 mar 20:19
kompletny kretyn:
To ma nie być całka podwojna
31 mar 20:23